Friday, 21 October 2011

BILA EXAM dah habis.............=)

dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani..

yeaahhh!Exam dah habis...tak tau nak cakap ape,memang SUKEEEE sangat.

ye la,dah 2 minggu berperang dalam dewan SRI GEMILANG SMK PAKA tuh,maka hari ini dapatlah tarik nafas lega sikit(erk?entah pape kan) Hohoho,macam-macam gaya ada.Hahaha,nak tergelak pulak bila teringat aksi rakan-rakan seperjuangan yang semamangnya handal dalam proses "COPY AND PASTE". ^____^


Erkk..actually tak habis lagi.Minggu depan cuti dari exam seminggu coz Kaum India sibuk nak DEPAVALI...hehehe >< Lepas tuh sambung la balik.Tapi tak risau mana la coz paper senang-senang je..(erk?banyak la kau punyer senang.) Dan sekarang ni,tengah sibuk persiapkan diri pada saat-saat last minute sebelum pertandingan hari Ahad ni.Memang last minute la,minggu exam memang tak leh kacau langsung.Tahu tak pertandingan ape?Emmm..bukan pertandingan sangat,presentation,tapi pertandingan la coz ada pemenang nyer. (ape yang aku merepek nih =.=) Harap KREW AQUA SMK PAKA dapat buat yang terbaik.Kita gegarkan UMT selama 3 hari kat sana nanti! Yeaahhh! *mood nak menang tengah maksimum nih* hehehe ;) Oh ye,,harap-harap result final kali ni lagi gempak dari mid year hari tu,insyaALLAH..amin! p/s: bila exam dah tamat,cikgu pula yang busy coz memeriksa dan menanda jawapan berpuluh-puluh anak murid..hehehehe =)

kak Farah..rindu!

nota jari hantu:so many things i left behind and so many things more waiting in front :/
time is ticking so fast...

No comments: