Friday, 21 October 2011

title baru sempena tamatnya final exam.

dengan nama ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI...


Hoho,sukanya dah abes exam...suke,suke~Actually tak habis lagi,tinggal lagi paper yang biasa-biasa je.Most killer subject dah lepas..so,memang boleh tarik nafas la=)

Hahahaa....tiba-tiba pulak teringat aksi kawan-kawan seperjuangan time jawab exam dalam dewan yang gah lagi hebat tuh,DEWAN SRI GEMILANG SMK PAKA*entah pape je aku nih*.Budak lelaki memang aku tabik la..peehhh!Korang semua memang sangat-sangat handal dalam proses "COPY AND PASTE" ye.. tahniah, tahniah.Well done,semoga result anda sama hebat la dengan cara anda meniru tu ye.. ^___^

entry kali ni tak de pape sebenarnya,aku cuma nak korang tau yang aku dah tukar title blog aku.Er,tittle ke ape eh orang panggil?Ahh..lantak lah ape pon.

okeh..tu je..sekian~

nota jari hantu: lamanya saya tak update blog =.=

1 comment:

budak ketot said...

Weeeeee! Exam kite pun dah habis! :')