Sunday, 31 July 2011

alhamdulillah..syukur padaMu Ya ALLAH

dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani..

alhamdulillah....dapat lagi aku bertemu Ramadhan kali ini.Bulan seribu kerahmatan..bulan di mana ALLAH membuka pintu taubat seluas-luasnya.Moga,kehadiran bulan ini mampu mentarbiyyahkan hati dan jiwa aku menjadi muslimah yang sejati..insyaALLAH.

Dan di malam bulan kerahmatan ni,aku sekali lagi menangis.Sebak hati ni bila menatap wajah insan-insan yang aku sayang..dah hampir sebulan tak tengok wajah mereka.Alhamdulillah..dapat jugak aku lepaskan rasa rindu yang teramat nih..syukur padaMu Ya Rabb.

Oh ye..tadi,aku ke Primula Beach Resort Kuala Terengganu.Menghadiri satu program sekali lagi anjuran TNB.Program ape aku tak tahu..sedikit sebanyak aku berbangga dilahirkan dalam keluarga TNB.Sepanjang pemerhatian aku,kebajikan kakitangan serta anak isteri TNB ni..amatlah terjaga.Dari kesihatan hinggalah kepada pendidikan anak-anak TNB nie,bayak dibantu..mekasih TNB!!!

Ok..berbalik kepada program tadi..sape suke berprogram?? sila bangun sekarang..then duduk balik.
Huhuhuhuhuhu...dalam banyak-banyak program yang pernah aku join,aku rasa ni la program yang paling membosankan =.= mane taknyer..si motivator tu asyik bercakap sorang diri jee.... tahniah kepada si motivator tu kerana berjaya membuatkan orang di kiri dan kanan aku tertidur..TAHNIAH!!

HUHUHUHUHUHU...ape la orang TNB nie,panggil la motivator yang best-best sikit,panggil la fasi KRB hari tu ke..kan?(amboi..sedap pulak aku ni..SENANG-SENANG AKU LA YANG JADI MOTIVATOR TU) omg~~ haha..sumpa aku cakap..x best langsung!!!
(inilah antara manusia yang jarang bersyukur..aku ni la,kan??..huhuhu)

ok la,nak out..aku ni,asyik mengarut jee....ntah pape kan?

nota hatiku: mintak dijauhkan segala yang buruk Ya ALLAH.Tak sanggup aku merasainya lagi. Cukuplah hanya sekali.

p/s: nape tak boleh nak insert pic dalam entry ni ye??

bye:assalamualikum..(nak tidur,nanti payah nak bangun sahur)

No comments: