Thursday, 11 August 2011

...belog ku yang paling hodoh di sini.. :(

dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani...

okeh..!!!semangatku membuak-buak nak masukkan entry baru malam ni nih. Almaklumlah...dah lame tak jengok bloggy nih..alahai,hodoh nyer blog aku.

Aku rase la kan,blog ni..ni,ni,blog ni..(sambil tuding jari kat lappy..) paling hodoh dalam banyak-banyak blog.Aku tengok blog orang lain kiuuuuutt je, jauh sangat la kalo nak dibandingkan ngan blog aku nih. Macam tak der perasaan je blog ni,(ade ke blog yang ade perasaan?)dengan layout nyer yang bunge-bunge, haiisshh..naik darah la pulak bile tengok blog ni.

Aku tak pandai la nak "make up" blog aku ni.Dah ramai dah frend kasi care camne nak "make up" blog ni, tapi otak aku ni memang sudah ditakdirkan untuk menjadi seorang yang teeeeerlaaaaluuuu buuuteeee IT.huhuhuhuhu...kesian tak kat aku?? tak? tak kesian sudaa...

Satu lagi,asal aku tak boleh nak insert picture nih?? adoyai...dah naik lenguh dah jari aku ni..asyik duk try benda sameee je dari tadi.Tiap kali aku try nak masukkan,"die" keluar kod gambar la pulak..adddeeehhh~ senang-senang..tak payah letak la.

korang tengok la blog yang hodoh ni.Memang begitu terserlah "kehodohannya".. =( kan??(angguk kalau setuju) Satu lagi,idea aku ni asyik tersumbat je time nak update blog..entah la,tak tahu macam mane nak kasi entry aku nih menarik sikit.Jeles tol aku ngan blog kak farah,blog die da la cumil,pastu entry die pulak selalu je interesting.

okeh..out,tu je..hehe =)
mengarut tak aku nih?mengarut kan?ala..duk sorang2 nih,bosan la,tu yang update blog tuh. Saje untuk "mengalihkan" fikiran aku dari pk yang bukan-bukan..

oh ye,aku tak meminta ye pengunjung blog ni supaya "follow" blog yang hodoh ni,tiada sebarang paksaan di sini yeeee. Nak follow,follow,tak nak sudah.Aku tak kesah.... *_*

nota buat hati:
HATI TU SATU PERKARA YANG KOMPLEKS UNTUK DIHURAIKAN..setuju???sile la senyum,tak mintak papepon..tu pon payah??korang ni ade masalah mental agaknyer... 8(

p/s:diam tak diam,sedar tak sedar,kejut tak kejut(merepek kan aku?) dah 11 hari kita berpuasa,moga fasa pertama yang sudah dilalui diterima ALLAH S.W.T..insyaALLAH..AAAMMMIIIINNNNN~

:besok hari jumaat..cuti..sukeeeenyer~ngee

:masih tak dapat fokus dalam kelas..haiisshh,exam da dekat..uhuhuhuhu

~ASSALAMUALAIKUM..~ =)






2 comments:

Di Hujung Jari said...

hodoh???? ok ape sy tgk nie.. belog sy lagi terukkk....

Bdk kECHikkiutT said...

HAha.. okay what?? do visit mine... serabut.. :P