Friday, 28 October 2011

susah nak percaya..kiteorang menang! :D

dengan nama ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI..

yeahh!yahuuuuuuu..huahuahuahua.Gila pulak aku malam-malam nih.Mood sekarang ni masih lagi happy dan insyaALLAH akan kekal happy sampai tahun depan:D sumpa aku gila malam ni.

Setelah 3 hari berkampung di Universiti Malaysia Terengganu..akhirnya,penat lelah Krew Aqua SMK Paka berbalas jua.Ceewwaaahh!
Nampak tak??aku ngan geng-geng "gila" nih dapat tempat ketiga keseluruhan.Hebat tak???? ^___^
mestilah hebat..ingat senang ke nak dapat no 3 nih?32 buah sekolah yang bertanding tau?haaa..so,memang bangga gila r boleh dapat no 3 nih.

Walaupun no 3 jeee,bukan nyer no 1,aku tetap bangga.Sebab,ni semua hasil usaha dan kerjasama yang padu antara ahli.Walaupun terpaksa berhempas pulas dalam musim exam nih,kami dapat juga buat yang terbaik.TAHNIAH..!!Love u all lah~~

time ni otw nak gerak dari sekolah..excited gile! :D

Yang paaaaaaaliiiiiiiing aku tak percaya,tau tak apa?Team kiteorang menang persembahan terbaik. =.= Dengan sorang budak aku,(cehh,budak aku?haha,aku kan ketua) tergagap-gagap masa present laporan boleh menang??ish,ish,ish..memang tak percaya!Pastu,boleh pulak tetibe blackout time syok-syok present.Hmmm..ni lah namanya rezeki!ALHAMDULILLAH..syukur =)

Tahniah krew Aqua!Aku bangga >_<



poyo tak? =.= ni lah barisan budak lelaki yang gagah perkasa.Time snap pic memang poyo..

:D ni pulak barisan budak pompuan yang cun-cun.Heheheehe.. ^_____^


papepon..tahniah semua!Inilah hasilnya,aku bangga ngan korang semua.Thanks untuk segala kerjasamna yang diberikan.Tak lupa cikgu zahani yang memang banyak membantu..jasa cikgu takkan kami lupa.. =)

tu je..sekian~

nota jari hantu: Happiness can be found even in the darkest of times,
if one only remembers to turn on the light... =)

1 comment:

An Najwa said...

congrest dear! tak sia2 usaha awk gn kwn2 selama ni...so pegang kat ayat ni : usaha tangga kejayaan..