Monday, 21 November 2011

shuttle,net,raket..hmmmmmmm.

dengan nama ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI.

yeahh!semangat yang tinggi di kala hujan yang tak berapa nak lebat nih.Hehehe..ok,aku melalut ntah pape=.=

ni apa puan-puan,tuan-tuan,pak cik-pakcik,makcik--makcik,atuk-atuk,nenek-nenek?errkkk?? =.=

Haa,bagi yang ulu sangat,tak tau ni apa,meh aku bagitau.Benda kat atas tu namanya shuttle or dalam bahasa malaysianya bulu tangkis.Benda kecik ni main peranan utama.Kalau x de benda ni,camne nak main?takkan nak guna bola ping pong kot.

Haaa,ni pulak raket.Tau tak?Ala.tak kan tak pernah tengok abang aku yang nama Chong Wei tu main,guna benda ni r=D..K,dah la melalut..benda ni pon penting jugak.Tak de benda ni,kau nak pukul bola guna apa,batang golf?

Disebabkan hari ni terlalu excited nak main badminton..cehh,ye lah,korang apa tau?Lama giler aku tak sentuh raket,ahh..rindu nak smash atas muka orang nih.

Tapi,aku ada satu masalah,tak de ke orang yang baik hati nak bagi aku raket?Adehhh,camne nak main tak de raket ni???Berat masalah aku nih.Takpe,benda boleh settle,pandai-pandailah aku carik. (err,bukan aku yang cari,tapi kawan aku yang tolong cari.. =D)

okeh..sekian~

nota jari hantu:hujan oh hujan..berhentilah engkau bagi chance aku nak gerak pi dewan sivik petang nih. :)

No comments: