Thursday, 16 February 2012

just say nothing.

dengan nama ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI.

tertekan.serius..tak tipu *tibe* #____#

Sakit telinga...then naik sakit kepala..then turun sakit hati..silap-silap hari bulan turun ke tangan rasa macam nak lempang orang. K,gurau =P
berat.Memang berat.Rasa macam ada batu yang duk atas bahu aku sekarang nih. Tanggungjawab yang berat.
banyak benda yang jadi dalam minggu ni.Dan first time aku tengok kawan lelaki aku menangis sebab masalah yang sama dia hadapi dengan aku.First time.Memang betul-betul tak sangka.

Imam Ghazali dah bagitau,sesungguhnya yang paling berat dalam dunia ni adalah amanah.Ujian pertama sejak aku dilantik secara rasmi.Rasa lemah sangat.Rasa macam nak lepas je jawatan ni.Ya ALLAH..tak tau nak cakap macam mana.. :'(

Buat kau,kita berada di pihak yang benar.Ingat, ALLAH sentiasa dengan orang-orang yang bersabar. Aku tau kau kuat,kau mesti buktikan yang kau tak salah.
For you my dearest friend, sorry la.Semalam saya bad mood,awak pulak yang terkena tempiasnya. Sorry sangat-sangat.Saya tak sengaja... *___*

Dan...sekarang dah masuk pertengahan bulan kedua.How fast the times leave us.Masih banyak yang perlu aku kejar.Alhamdulillah..result TOV baru ni meningkat dari final taun lepas,syukur sangat-sangat.Just tuk subjek sains kena prove banyak lagi la.Lemah lagi semua subjek tu.. huhuhu..
Ujian mengajar kita supaya lebih tabah.Yes..insyaALLAH smua dugaan ni aku boleh lalui. YA ALLAH YA TUHANKU..aku perlu bantuanmu,tolonglah hambaMu ini,Ya Rabb :'(

Nota jari hantu:

1 comment:

widiea azira said...

insyallah semuanya dapat diselesaikan dgn bantuan Allah